Orsa Grönklitt

30 km langrendsspor klar i Orsa Grönklit

Hos Orsa Grönklitt i Dalarna havde de i sommers ambitioner om at kunne åbne 1,5 km langrendssport her i starten af november. Denne ambition er overgået på vildeste vis, da destinationen nu har 30 km spor klar.

“Det her overgår alle forventninger”, forklarer Marcus Laggar, der er langrengsansvarlig hos Orsa Grönklitt. På en uge er det gået fra efterår til vinter og 30 cm sne er der faldet i området.

Området åbnes torsdag, og en lang vinter venter. “Vi har allerede prepareret alle spor og det forsætter med at sne, så vi arbejder videre i Orsaskovene, km for km. Når hele sporsystemer er prepareret har vi totalt 100 km”, uddyber Marcus Laggar.

Orsa Grönklitt er en destination, der også byder på et attraktivt og meget børnevenligt Alpinområdet, og i øvrigt også Orsa Rovdjurpark.

Læs mere om destinationen her.