Sälen

Med Tandådalen og Hundfjället får du det hele

- Både til børn og alle andre

Skal man pege på et optimalt skiområde i Sverige, så er det nok det sammenbygget Tandådalen og Hundfjället i Sälen, der springer op som det mest oplagte. I de to områder kan du finde alt, hvad du har brug for som alpin skiløber i Sverige.

Tåndadalen består af 29 pister og 21 liftet. Udgangspunktet er hovedtorvet og en ny sekspersoners stolelift, som bringer folk videre i området. Selve hovedpisten ned til torvet igen er faktisk sort, men dog til at køre på for de fleste. Til venstre for denne findes flere gode sorte pister, mens der midt i området er gode blå og røde pister.

I øst med udgangspunkt fra Östra Tandålstortorget, finder du stort børneområde, en helt fantastisk snowpark og en række gode, brede blå carvingpister. Her er ski in/ski out fra parkeringsplads, og her kan hele familien køre uden at blive væk fra hinanden. Det er måske her at du har mulighed for det bedste skiløb i Tandådalen. Området kan fra hovedtorvet nås via stoleliften og en transportlift på toppen af denne.

Helt i bunden af hovedtorvet tager man en længere træklift, der i god fart fører folk til Hundfjället.

I Hundfjället finder 22 pister og 18 lifter. Heriblandt et par store attraktioner. Det er nemlig i Hundfjället, at du finder den berømte sorte pist, Väggen. En pist på 45 grader, der desuden er forholdsvis small. Pisten har sin egen lift, der dog også fodre til “World Cup pisten”, der kører på den anden side af liften og er næsten lige så stejl. Desuden fungerer liften også som en indgang til området, hvis man kommer fra Tåndadalen. Den anden store attraktion i Hundfjället er Trollskogen. En super veludbygget piste i skoven på hele 1,5 km og med masser af sjove og spændende ting at se på for børnene undervejs.

Udgangspunktet for hele området er en stor otte personers stolelift fra selve hovedtorvet. Super effektiv, der får folk hurtigt op i området. Fra toppen kan du komme rundt i hele området. I den vestlige del findes en række gode røde pister, hvor to træklifter dog godt kunne trænge til en opgradering. Nederst i den vestlige del af området findes super børnevenligt området, der har alt hvad der kræves. Helt centralt i område er en bred og lang blå piste, der faktisk har en god hældning. Hundfjället har faktisk det hele.

Tandådalen og Hundfjället er en del af SkiStar Sälen, der også omfatter Lindvallen og Högfjället.

Annonce:

Annonce:

Annonce: