Hemavan/TärnabyNyheder

Hemavan Alpint har enorm fremgang

Investeringer på 125 millioner svenske kroner over de seneste tre år giver nu resultater for destinationen Hemavan Alpint. Destinationen indviedede sidste år Hemavan Gondol, men har også fået nyt sneproduktionssystem og en lækker toprestaurant og bar.

“Når man investerer så hårdt som vi har gjort de seneste år, er målet også at flere gæster vælger at bruge deres skiferie hos os. Allerede første sæson med den nye gondol øgede vi besætningen med 16 %, og til den kommende sæson ser det virkeligt godt ud”, forklarer Thomas Ringbrant fra Hamavan Alpint.

Sæsonen blev allerede indledt den 9. november, og det ser ud til at blive en rekordsæson. “Vi ser en øgning på 80 % i forhold til de seneste år i antallet gæstenætter. At antallet bookninger er øget så meget beror på de mange nye fritidshuse, der er bygget, og at flere vælger at leje deres feriebolig via os”, lyder fra fra markedsføringschef hos Hemavan Alpin Pontus Lindh.

Hemavan Alpin findes i Lapland i det nordlige Sverige. Det er muligt at flyve til Hemavan fra Stockholm. 18 km fra Hemavan findes Tärnaby.

> Læs mere om Hemavan Alpin.