Skistar

Rekord antal danskere på vinterferie hos SkiStar

Årets vinterferie har været rigtige danskeruger på SkiStars svenske og norske skidestinationer. De rekordmange danskere er blevet bemærket, ikke mindst i skiudlejningen. Næsten 35 600 skiudstyrspakker er blevet udlejet i løbet af danskernes foretrukne vinterferieuge, uge 7, på SkiStars destinationer Sälen, Vemdalen og Åre i Sverige og Trysil og Hemsedal i Norge.

Der blev talt dansk i skiudlejningen i uge 7 hos Skandinaviens førende skiferievirksomhed SkiStar. Sammenlignet med den tidligere rekord med knap 33 400 udlejede udstyrspakker, er der i uge 7 blevet udlejet syv procent flere udstyrspakker. Hele 35 600 udstyrspakker er kommet ud på pisterne.

“Vi har mødt så mange glade og tilfredse danskere på vores skisportssteder i løbet af de seneste to uger. Som vi meldte ud allerede 15. januar, har vi haft all time high på bookinger fra danske gæster. Danskerne er glade for, at vi har masser af sne, og at de får meget for pengene i både Sverige og Norge. Og der kommer flere danskere i løbet af skisæsonen. De booker stadig hos os, og vi har jo åbent helt til 1. maj, så der er masser af muligheder for at få sne under skiene, hvis man ikke har nået det end nu”, siger Stefan Sjöstrand, administrerende direktør for SkiStar.