Alpin VM 2019 ÅreÅre

SkiStar bliver titelsponsor for VM 2019 i Åre

Den dominerende udbyder af skidestinationer i Sverige, SkiStar, har tirsdag offentliggjort, at de bliver titelsponsor for VM i alpine discipliner i Åre 2019. En eksponeringsplatform som virksomheden vil bruge til at nå ud til de europæiske marked.

"Vi er ekstremt stolte og glade for at kunne præsentere det her sponsorat. Gennem eksponeringen inden, under og efter det alpine VM i Åre 2019 ser vi store muligheder for at kommunikere med skiinteresserede gæster i Europa og andre dele af verden", siger Mathias Lindström, Marketing- og salgsdirektør i SkiStar.

Titelsponsoratet indebær en række rettigheder, bl.a. bliver SkiStars varemærke inkluderet i det officielle logo, som eksponeres i 180 lander verden over. Det omfatter også rollen som arrangementets officielle tøjleverandør.

SkiStar ejer og driver alpine skianlæg i Sälen, Åre og Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt St Johann i Tyrol i Østrig. Markedsandelen er i Sverige 50 %, i Norge 31 %.