Skiferie

SkiSverige.dk indgår samarbejde med Ankerstjerne Rejser

SkiSverige.dk har indledt et samarbejde med rejsebureauet Ankerstjerne Rejser. Et samarbejder der giver os mulighed for at tilbyde pakkerejser til en række svenske skisportssteder.

Og du kan godt begynde at glæde dig, for prismæssigt set er vi nede i et niveau hvor alle kan være med - samtidig med at kvaliteten kommer til at være helt i top. Vi forventer at have de første tilbud klar allerede før sommerferien.

"Samarbejdet med SkiSverige.dk gør det muligt for Ankerstjerne Rejser at sælge gode familievenlige skiferier til mildest talt konkurrencedygtige priser", siger Christian Ankerstjerne fra Ankerstjerne Rejser og fortsætter: "SkiSverige.dk har ekspertisen og forbindelserne i Sverige, mens jeg har det setup, der gør det muligt at arrangere nogle rigtigt gode pakkerejser". 

SkiSverige.dk ejes af via hans virksomhed KMK Sport & Kommunikation af Kenneth Møller Kristensen, der gennem de sidste mange år har stået på ski i Sverige 4-5 gange om året. "De destinationer vi får på programmet, bliver som udgangspunkt ikke de traditionelle danskerdestinationer i Sverige. Til gengæld kan vi tilbyde stor værdi for pengene, ægte svensk atmosfære, mere plads på pisterne og perfekte forhold til børnefamilerne", forklarer Kenneth Møller Kristensen.

"Destinationerne vi anbefaler på SkiSverige.dk, er oftest der, hvor du møder den ægte vinterstemning, som mange danskere elsker Sverige for. De svenske destinationer har altid velprepareret pister, fremragende service og de optimale forhold for hele familien", slutter Kenneth Møller Kristensen, der personligt har besøgte alle destinationerne flere gange.