ÅreSälenSkistar

SkiStar præsenterer historisk godt resultat

Nordens største udbyder af skianlæg, SkiStar, kan præsentere det bedste 9 måneders resultat nogesinde. “Når vi summerer sæsonen op har vi på alle vores destinationer kunne tilbyde vores gæster fantastisk skidækning fra start i december og frem til sæsonafslutningen”, forklarer SkiStars Mats Årjes. 

Der er i sæsonen solgte liftkort til 5,8 millioner dage, hvilket er en fremgang på 7 procent i forhold til sidste år. Sidstnævnte er baggrunden for rekordresultatet.

Nettoomsætningen for de seneste tre kvartaler/9 måneder endte på 2352 millioner kroner, hvilket er en fremgang på 136 millioner svenske kroner i forhold til tilsvarende periode sidste år. Resultatet efter skat er forbedret med 66 millioner svenske kroner til 603 millioner svenske kroner.

Til den kommende sæson planlægges investeringer for omkring 300.00 millioner svenske kroner. Det største projekt er den nye 8-personers stolelift i Hundfjället i Sälen. Desuden er SkiStar officiel titelsponsor til Alpin VM 2019 i Åre, og der arbejdes endvider løbende på den nye lufthavn mellem Sälen og Trysil.

SkiStar driver Sälen, Åre og Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt St Johann i Tirol, Østrig.