Nyheder

Dansk skiinstruktør samarbejder med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Den danske skilærer Anders Olesen og hans virksomhed skiinstruktor.dk har lavet et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund og flere store skiområder bl.a. i Sverige, hvor de i fælleskab hjælper danskere med at uddanne sig til skiinstruktører, og efterfølgende får arbejde i en lokal skiskole.

Skiinstruktor.dk tilbyder en samlet sæsonpakke, og finder det perfekte match mellem skiskole og kommende skiinstruktør. Her arrangeres der introforløb i Danmark, transport til skidestinationen, forberedelseskursus og efterfølgende den lokale skilæreruddannelse niveau 1. Udover Sverige er det også muligt at tage en sæson i Østrig, Japan, Canada og Norge.

Anders fortæller: ”Efter gymnasiet endte jeg selv med at tage en sæson på ski, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og arbejdede en sæson i skiskolen i St. Anton – faktisk blev det til næsten 4 sæsoner i Østrig, 1 i skiskolen i New Zealand og 2 sæsoner i Argentina. 
Jeg fik selv hjælp til uddannelse og jobbet af danske Jens Borgnæs som er bosat i St. Anton am Arlberg, og de efterfølgende sæsoner hjalp jeg en masse venner med at komme på sæson, hvor de både tog en skilæreruddannelse og fik et job i en skiskole”.

Sverige er oplagt hvis man ikke taler tysk, da man jo rammer både danske, norske og svenske gæster, når man taler dansk. Indkvartering, løn og arbejdsforhold i det svenske minder om Danmark, og man kan bestå skilærereksamen på dansk. Sverige er en meget stor skidestination for danske turister, så skiskolerne er utroligt glade for de danskere som komme og arbejder i skiskolerne.

Når man er igennem uddannelsen med Skiinstruktor.dk, så bliver man transporteret til den destination, hvor man skal arbejde i en skiskole og tilbringe vinteren. Her sørger de for, at boligen er klar og skiskole vil afvikle et introforløb, så man lærer skiområdet og sine nye kollegaer at kende, og er helt klart til de første skiskolegæster.

Anders Olesen har selv den højeste skiinstruktøruddannelse i EU, et stort international skinetværk og 8 års erfaring som sekretariatsleder for Den Danske Skiskole. Mange af Anders gamle skikollegaer og venner er nu skiskolechefer, trænere i forskellige landes skilærerforbund og meget aktive i den alpine skisport rundt om i hele verden, hvilket gør at han har et helt unikt netværk. Han fortæller; ”Det var nogle helt unikke sæsoner på ski, hvor jeg fik venner for livet, blev en rigtig dygtig skiløber og lærte rigtig meget omkring det at have et arbejde, da man jo fra første dag bliv sat i gang og på daglig basis enten har enkelt elever eller grupper, som man er ansvarlig for at give nogle gode dage.

”
Via samarbejdet med Ruby Rejser som er eksperter i rejser har Skiinstruktor.dk et helt unikt kendskab til de forskellige lande, kulturerne, arbejdsmuligheder, transport osv. Ruby Rejser er selvfølgelig også en sikkerhed for kunderne, da de er medlem af rejsegarantifonden.

Udover verdensklasse skiløb, så byder en sæson skiinstruktør også på sjov og ballade, og der vil bestemt være mulighed for afterski med vennerne.

Bliv skiinstruktør her.