Orsa Grönklitt

Mangler du en skiferie i uge 7? Orsa Grönklitt har gode muligheder

Leder I efter en skiferie i uge 7? Så er Orsa Grönklitt måske en mulighed for jer?

Orsa Grönklitt er 780 km fra Danmark. Området er både til alpint med hele 23 pister, men også et af de bedste langrendsområder i Sverige. Her findes hele 130 km med varierede spor. En del er oplyst. Desuden er der en her unik mulighed for at besøge Nordeuropas største rovdyrspark, der ligger i forbindelse med skiområdet. Faktisk kan man ofte se flere store rovdyr fra destinationens stolelift. Og dyreparken er helt sikkert et besøg værd.

Det alpine område er varieret med pister til alle behov. Der findes flere rigtig gode røde pister. Men specielt er området super børnevenligt. Dette både via et stort børne- og begynderområde i bunden, men også ved pisten Blåbærsstien, hvor de små kan boltre sig i timevis. Desuden findes en super hyggelig topstuga, hvor man både kan nyde frokost og hygge til sig efterski.

Alle hytter i Orsa Grønklit er ski in/ski out, og man bor altid med super udsigt, og i hyggelige omgivelser.

Se de konkurrencedygtige priser i nedenstående link.