Branäs

Sneproduktion indledt i Branäs

Kulden er kommet til Sverige. I Branäs i Värmland har mandag for alvor startet sneproduktionen.

“Alt er gået rigtigt godt uden nogen som helst problemer. Vi testkørte systemet for nogle uger siden og det har egentlig være klar siden. Der har været kulde, der har været savnet, og nu er den endelig her”, udtaler Anton Renström, der pladschef for teknik i Branäs.

Branäs har inden sæsonen opgraderet med snekanoner på strategisk udvalgte steder på populære steder som Storbacken, Lobacken og Sidvinden, så de kan blive klar tidligt på sæsonen. Premiere er den 17. december.

“Da vi arbejder med et produkt som er afhængig af sne, så er det klart at vi alle glæder os når kulden kommer. Man mærker på alle medarbejderne at stemningen bliver højere og alle bliver mere bevidste om at vi snart åbner. Det bliver selvfølgelig mere virkeligt, når vi starter snekanonerne”.

Total kan snekanonerne i Branäs producerer 2170 kubikmester sne i timen. Den produceret sne består kun af luft og vand og alt energi ved sneproduktionen kommer fra vedvarende energikilder.