Branäs

Vellykket premiere i Branäs. 29 af 33 pister åbne

Fredag åbnede pisterne i Branäs i Värmland for en ny sæson. Og det blev en stor succes med 29 af 33 mulige pister åbne. På dagen blev blandt andet nyheder som det opgraderet Nintendo Land og Stig Snowracerbacken åbnet.

Kl. 9:00 startede lifterne til de 29 åbne pister. “Det er fantastisk at vi kan tilbyde så mange pister allerede til premieren. At åbne flere pister end nogensinde tidligere giver os mulighed for at tilbyde varieret og spændende skiløb for alle niveauer af skiløbere”, forklarer Mikael Forsell, der er kommerciel pladschef hus Branäs.

Der er premiere I denne weekend, men fra den 21. er der åben resten af sæsonen.

“Vi er glade over den positive respons fra vores besøgende under premieren. Det er fantastisk at se familier nyde vinteraktiviter sammen og at sæsonen endelig er i gang”, supplere Mikael Elford, der er kommercielt chef hos Branäsgruppen.