Branäs

Snekanonerne er startet i Branäs

Hos Branäs i Värmland har de startet produktionen af sne til den kommende sæson.

“Det er altid et dejligt øjeblik, når vi begynder at producere sne, og føler at vintersæsonen nærmer sig for alvor. Ikke mindst bliver det godt at teste det nye snesystem allerede fra starten af sæsonen”, udtaler Anton Renström, der er teknisk chef hos Branäsgruppen, og henviser dermed til at der sidste år blev investeret i 62 nye snekanoner, og sneproduktionssystemet generelt blev udbygget, så der kan produceres cirk 2000 kubikmester sne i timen. “Det nye system gør at vi kan tilpasse vandmængden til temperaturen og dermed skabe den bedst mulige sne”.

Der er premiere i Branäs i weekenden den 15. til 17. december og fra den 22. december er der åbent alle dage. Til sæsonen er blandt andet Nintendo Land udbygget og opgraderet, og så er arbejde med det nye område Nötåsen i fuld gang.