FeaturesStöten

Stöten byder også på lækker snowpark

Stöten ved Sälen i Dalarna er blandt de mest attraktive svenske skiområder. Her finder du omkring 50 pister af alle slags sværhedsgrader, lige fra den sorte Älvan til Mormors styrtløb pisten, der er Sälens længste med 3060 meter. Ved Skidtorget findes blandt andet World Cup pisten, hvor Alberto Tomba vandt i 1990 og ved Soltorget findes de bedste forhold til børnene.

Ved Skidtorget findes også en super attraktiv snowpark. På den modsatte side af World Cup-pisten, i forhold til stoleliften LangeWC Express, findes Snowparken på pisten Dvärgen (nr. 25). Parken har en super fed hældning, indeholder rigtig mange hops, rails og bokse som du kan boltre dig på. Parken har udviklet sig år for år, og bliver ganske enkelt bare hele tiden bedre. En super fed ting ved parken er at den har forskellige hoplinjer, der kan følges. Og der er hop af forskellige størrelser, så du kan starte i det små, og i takt med at du bliver bedre og bedre, kan du vælge andre linjer i parken.

Langs snowparken er opsat højttalere, der er med til at sprede den gode stemning.

Ud over Snowparken findes i Stöten også et område med pukler, en crossbane samt et bane, hvor man kan køre om kap, to mod to, i slalom. Alt dette ved Soltorget, hvor du også via Vargy Express kan komme til Vargys eventyrbane, der er perfekt til børn.

Se foto fra Stöten Snowpark i nedenstående:

Altid god sne i Snowparken i Stöten.
Gode råd inden du bevæger dig ind i snowparken i Stöten.
Lækre forhold i Stöten Snowpark.