BranäsFeatures

Tilfredshed med sæsonen hos Branäs, der søger ny pladschef

Søndag afsluttede Sveriges fjerdestørste skianlæg, Branäs, en sæson de, trods de specielle omstændigheder, er tilfredse med. “Når man tænker på omstændighederne er vi meget tilfredse. Vi har kunne tilbyde en tryg ferie og skiløb hele sæsonen og ud fra de restriktioner der har været, så føles det fantastisk at vi står i april og kan se tilbage på en vellykket sæson uden afbrydelser”, udtaler pladschef i Branäs Christoffer Lilja.

Inden sæsonpremieren var usikkerheden stor og alt fokus lagt på at tilpasse Branäs for at gøre anlægget trygt for gæsterne, hvilket man lykkedes med. I store dele af sæsonen har sneen og skiløbet været bedre end i mange år, hvilket har bidraget til at mange svenskere har søgt til anlægget i de nordlige Värmland, der hele 13 gange er blevet udset til Sveriges bedste for børnefamilier. Efter afslutningen i weekenden ser Branäs nu i stedet frem mod sommeren og den nye satsning på cykling og padel. Christoffer Lilja kommer dog ikke til at være en del af den nye satsning, da det et stykke tid har stået klart at dette var hans sidste sæson.

“Det er med blandede følelser. Jeg har haft fantastiske år her, men det er tid for nye udfordringer. Jeg er dog sikker på at min efterfølger kommer til at tage Branäs til nye højder. Sommersatsningen er virkelig spændende og jeg ser frem mod at komme her som besøgende. Jeg vil gerne takke alle gæster og medarbejdere for mange herlige stunder”.

Branäs søger ny pladschef.