Branäs

Gode muligheder for at købe bolig i Branäs

Branäs i de nordlige Värmland er Sveriges fjerdestørste skiområde, og i fortsat vækst. Senest er en ny del af Branäs, Nötåsen, ved at vokse sig stort. Nötåsen skal bestå af fem nye pister, fire lifter og der er planer om et centrum for området. Desuden bygges omkring boliger med 5000 senge.

“Nötåsen kommer til at tilbyde familieskiløb med tilknytning til det øvrige skisystem og en let tilgang til det øvrige Branäs”, forklarer Mikael Elford, der er kommerciel chef hus Branäsgruppen.

Branäs har slået alle rekorder med antal besøgende i denne sæson, og der er også stor interesse i at købe bolig i Branäs-området. Det kan blandt andet gøres i det nye i Nötåsen centraltplaceret Branäs View, hvor man bor ekstremt central i boliger af meget højkvalitets, og til det som Branäs selv kalder for til et attraktive prisniveau. Der finder  med end 40 boliger, der er indflytningsklar til vintersæson 2024/2025.