MTBSälen

SkiStar bliver sponsor for det danske mountainbikelandshold

Nordens største udbyder af skiferie, SkiStar, bliver nu sponsor for det danske mountainbikelandshold. SkiStar står bag Sälen, Åre og Vemdalen i Sverige samt Trysil og Hemsedal i Norge.

Mountainbike er utroligt populært i Danmark, og det er en sport, der er vokset hurtigt de seneste år. Der bygges MTB-spor som aldrig før, og mange tusinde danskere har MTB som deres foretrukne motions- og idrætsform. Danmarks Cykle Unions (DCU) mange MTB-klubber får flere og flere medlemmer blandt motionister, og på eliteplan har dansk MTB også høstet flotte resultater. Derfor har fået Danmarks Cykle Union og SkiStar til at indgå et samarbejde.

I både Sälen og i Trysil, som ligger under en time fra hinanden, findes et omfattende udbud af cykelaktiviteter for både børn og voksne, nybegyndere og professionelle, der cykler mountainbike.

”MTB-aktiviteter er kernen i vores sommersæson i fjeldene, og derfor er vi stolte over at være hovedsponsor for Danmarks mountainbike-landshold. For SkiStar er samarbejdet en god måde at nå ud til danske MTB-ryttere og kunne tilbyde dem muligheden for at få en ekstraordinær cykeloplevelse tæt på Danmark. Sälen og Trysil ligger så tæt på hinanden, at man nemt kan få cykeloplevelser i både Sverige og Norge på samme tur”, siger Mathias Lindström, kommerciel direktør for SkiStar