BranäsNyhederRiksgränsen

Gode skimuligheder i Sverige i Påsken

Vi er midt i april, men der er fortsat gode muligheder for at komme på ski i Sverige i den kommende påske. Fra Branäs i syd til Riksgränsen helt i nord meldes om gode forhold.

“Der er godt med sne og Branäs har alle pister åbne i påske. Antal bookninger er godt, men vi har stadig plads til spontangæster og dagsgæster”, udtaler Henrik Lööv, der er anlægschef i Branäs.

I Riksgränsen rapporteres om fire meter sne.. “Vi har gode forhold med meget sne og lange dage. Vi fortsætter i maj med midnats skiløb og længere fremme byder vi på midsommer skiløb i Riksgränsen”, siger Lars Lindberg, der er driftchef i Riksgränsen.

I påsken forventes det at 200.000 skal stå på ski på det svenske destinationer. “Det er den bedste tid på året, som populært kaldes for den femte årstid. Sne, påskeferie og sol er elementerne i forårsskiløb for både børn og voksne”, forklarer Titti Rodling fra sammenslutningen af de svenske skianlæg.